AZ ÁRAK 2024.03.01-ÉN EMELKEDNEK További információk >

Általános szerződési feltételek

Vásárlási megállapodás / A szerződés megkötése

A vásárlási megállapodás akkor jön létre, amikor a rendelés teljes összege beérkezett.

Árak

Az összes ár tartalmazza az ÁFA-t, a szállítási költségeket és adott esetben a vámköltségeket. Az EU-n kívüli országokba történő szállítás esetén a további szállítási költségeket a rendelés jóváhagyása előtt a rendelés leadásánál jelezzük. A Carpet Avenue fenntartja a jogot az árak megváltoztatására az árfolyam-ingadozások, valamint a világ szőnyegpiacának változásai miatt.

Szállítás

Partnereinkkel, a UPS-szel és a DHL-lel szállítunk.

A hozzávetőleges szállítási idő kb. 2-5 munkanap, a házhozszállítás pedig hétköznap történik 09:00–17:00 között.

Az egyik szállítási lehetőség mindig ingyenes az EU-ban. A rendelés leadásánál további szállítási lehetőségek lesznek elérhetők, így kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb opciót.

Postafiókok

Felhívjuk a figyelmét, hogy fiók címekre nem tudunk kiszállítani.

Visszáruhoz való jog (30 nap)

30 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk annak biztosítása érdekében, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen a rendelésével. Ez feljogosítja arra, hogy a rendelése kiszállításától számított 30 napon belül visszaküldje nekünk a szőnyeget vagy szőnyegeket, és visszakapja a pénzét. Minden visszatérítést az eredeti fizetési móddal megegyező módon teljesítünk. A teljes visszatérítés érdekében a visszaküldött szőnyegnek ugyanabban a változatlan és nem használt állapotban kell lennie, amelyben akkor volt, amikor Önhöz megérkezett. A szállítás közbeni sérülések elkerülése érdekében bizonyosodjon meg róla, hogy a szőnyeget ugyanúgy csomagolja be, mint ahogy az az Önnek történő átadásakor volt becsomagolva.

Visszáru

Ha szeretne visszaküldeni egy szőnyeget, kérjük, hogy útmutatásért és további segítségért vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal. Az Ön felelőssége, hogy a szőnyeg sértetlen állapotban érkezzen vissza a raktárunkba.

Miután a szőnyeget visszakaptuk és megvizsgáltunk a raktárunkban, a visszatérítést ugyanarra a bankkártyára vagy bankszámlára fogjuk elvégezni, amelyet az eredeti vásárláshoz használtak.

Ha a szőnyeget a Carpet Avenue által kiadott megfelelő visszaküldési címke nélkül küldik vissza, az ügyfelet terheli az összes felmerült költség, például szállítási költségek, valamint minden további import díj vagy felmerült költség.

Abban az esetben, ha a szőnyeget nem ugyanolyan állapotban küldik vissza, ahogyan az el lett elküldve, a visszárut nem tudjuk elfogadni. Ebben az esetben értesítjük a vásárlót és megkérdezzük, szeretné-e, hogy visszaküldjük a szőnyeget vagy szőnyegeket a részére a saját költségén.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a UPS/DHL-lel kötött megállapodás szerint a csomag hossza nem haladhatja meg a 100 cm-t, és a hossz + 2x magasság + 2x szélesség összege nem lehet több mint 300 cm.
Ha egy túlméretes csomagot, amelynek mérete meghaladja akár a 100 cm-es hosszúságot, akár a 300 cm-es összeget, visszaküldenek, az ügyfél felelős a felmerülő további büntetési költségek megfizetéséért.

Cégek az EU-n belül (ÁFA-mentes rendelések)

A weboldalon feltüntetett összes ár tartalmazza az ÁFÁ-t. A Németországon kívüli EU tagállamban lévő ÁFA-alanynak regisztrált társaság, amely érvényes EU adószámot tud megadni, mentesül az ÁFA fizetés alól. Az ÁFA automatikusan levonásra kerül, miután bejelentkezett vagy regisztrált egy ügyfélfiókot, és megadott egy érvényes EU adószámot. Felhívjuk a figyelmét, hogy csak arra a címre szállítunk ki, ahova a társaság regisztrálva van.

Az adószám érvényességének ellenőrzéséhez a következő linket használhatja: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Fizetési feltételek

Bankkártya

Minden bankkártyás fizetést a VISA és MasterCard közreműködésével kezelünk.

Az adatok titkosított kapcsolaton keresztül biztonságosan kerülnek továbbításra, és SSL-lel védettek. A Carpet Avenue soha nem fogja tudni vagy tárolni az Ön kártya vagy fiók adatait.

- Banki átutalás

A Carpet Avenue vásárlójaként választhatja a banki átutalást, mint fizetési módot. A rendelés leadása után egy e-mailes visszaigazolást fog kapni a banki adatainkkal együtt. Kérjük, referenciaként jelezze rendelési számát, amikor banki átutalással fizet. Amint megérkezett hozzánk a teljes kifizetés, elküldjük a szőnyegét vagy szőnygeit.

Fizetésének 5 napon belül be kell érkeznie a bankszámlánkra, különben a rendelése törlésre kerül. 

Garancia

Minden tőlünk vásárolt termékre garanciát vállalunk. A garancia a szőnyeg kiszállításától számított 1 évig érvényes. A garancia csak akkor érvényes, ha a szőnyeget rendszeres otthoni/napi használatnak vetették alá. Olyan garanciális igény esetén, mikor úgy ítélik meg, hogy a szőnyeg nem megfelelő vagy túlzott használatnak volt kitéve (foltok, vegyi anyagok, külső sérülések, háziállatok, rossz kezelés), a javítás költségei a vásárlót terhelik. Szakembereink megvizsgálják a szőnyeget, és meghatározzák a sérülés okát. A garanciális szolgáltatás és javítás esetén az összes szállítási költséget a vásárló fizeti.

Eredetiség igazolás

A kézzel csomózott szőnyegek esetében a megrendeléssel együtt egy aláírt eredetiség igazolást is küldünk Önnek. Garantáljuk, hogy a kiszállított szőnyeg kézzel csomózott és a weboldalunkon található leírásnak megfelel. 

Hiba / sérülés a szállításkor

Ha a szállítás során valami nem lenne rendben a rendelésével – rossz szőnyeget, sérült szőnyeget vagy nem megfelelő számú szőnyeget kapna, kérjük, minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot a vevőzolgálatunkkal. A hibát legkésőbb a kézhezvételtől számított 24 órán belül be kell jelenteni.

Ha a külső csomagolás láthatóan sérült, amikor kiszállítják Önnek, ne nyissa ki a csomagolást. Hagyja érintetlenül, dokumentálja a sérüléseket fényképekkel és jelentse azt közvetlenül a szállítási vállalatnak, a DHL-nek/UPS-nek.

Személyes adatok

Rendelés leadásakor vagy vásárlói regisztrációkor bekérjük néhány személyes adatát, amelyeket ezzel kapcsolatban tárolunk. A tárolt adatok szükségesek az Ön rendelésének teljesítéséhez és a tőlünk elvárt legjobb kiszolgálás nyújtásához.

A Carpet Avenue soha nem oszt meg semmilyen személyes adatot harmadik féllel, kivéve azt, amely a szállítási és fizetési partnereink számára szükséges. A személyes adatok kezeléséről szóló német törvény értelmében Ön kivonatot kérhet az összes Önről tárolt adatról, és ha ezek nem helytállóak, kérheti, hogy töröljük vagy frissítsük ezeket az adatokat. Ha szeretne ilyen kivonatot kapni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal.

Kapcsolat

Carpet Avenue GmbH, Bargkoppelweg 64, 22145 Hamburg, Németország. Telefon: +49 40 228 988 59,  E-mail: info@carpetavenue.com

Az adószám DE 327707896.

 

Lépjen kapcsolatba velem Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Minden jog fenntartva.