Gyapjú szőnyegek

A gyapjú egy természetes szálasanyag, amely minden kétséget kizáróan a szőnyeggyártásban leggyakrabban használt alapanyag. A gyapjú már az első szőnyegek elkészítése óta a szőnyeggyártás egyik legkedveltebb és legkeresettebb anyaga. A gyapjú még napjainkban is számos olyan kivételes jellemzővel rendelkezik, amikkel a szintetikus anyagok nem képesek felvenni a versenyt. Nem csak természetes, hanem megújuló anyag is, amit a szabadon legelő juhokról nyírnak le 9–12 havonta. 

Az egyedi szálstruktúra része egy védőréteg, amelyben a sejtek a tetőcserepekhez hasonlóan fekszenek egymásra. Ennek köszönhetően a gyapjú egy rendkívül tartós anyag, ami ellenáll a mindennapi igénybevételnek, miközben könnyedén ápolható és tisztán tartható. 

A gyapjúszőnyegek természetes módon taszítják a szennyeződéseket, és a gyapjúszálak viaszos bevonatának köszönhetően vízállóak, nem foltosodnak, valamint magas fehérje- és nedvességtartalmuknak köszönhetően lángállóak. A szálak jellemzően hullámosak, és a szőnyeg bolyhos felülete mindig visszaemelkedik és visszanyeri az alakját, ha ebben semmi nem akadályozza. Mivel a gyapjú emellett hipoallergén is, nem kedvez a baktériumok és a poratkák szaporodásának. 

A gyapjúszőnyegek nagyszerű hangszigetelők, puhák, kényelmesek a lábnak, és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bírnak. Tekintse meg gyapjúszőnyeg-kínálatunkat, és találja meg az otthonának és igényeinek leginkább megfelelő szőnyeget. Számtalan színből és stílusból választhat, függetlenül attól, hogy egy vastag gyapjúszőnyeget keres a nappalijába, vagy egy vékonyabb és praktikusabb szőnyeget szeretne a konyhájába.

Olvasson többet
Találja meg a szőnyegét
A szőnyegem ára legyen:
Megtekintés Rács Lista

1-100 szőnyegek / 1129

Oldal
oldalanként
Állítsa csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-100 szőnyegek / 1129

Oldal
oldalanként
Állítsa csökkenő sorrendbe
Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Minden jog fenntartva.