Kelim Solo - Sötétpiros

240 x 300 cm
Kézzel szőtt

Ezeket az egyszínű, 100%-ban gyapjúból készült Kilim szőnyegeket kézzel szövik az indiai Bhadohi városában, korszerű szövési technika alkalmazásával. A nagyon jó minőségű gyapjúból készült szőnyegek tökéletesen ellenállnak a mindennapi igénybevételnek. Ezek...Olvasson többet

Akciós ár 285 EUR Lista ár 439 EUR
  • Gyros kiszállítás: 2-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás és visszáruk az EU-n belül
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
-35%

A szőnyeg színei különböznek attól függően, hogy milyen szögből nézi azt.

További információ
CikkszámACA5105
Előállítás típusaKézzel szőtt
Méret240 x 300 cm
Vastagság5 mm
SzármazásIndia
KorKorabeli 0-20 éves
NyüstGyapjú
SzálakGyapjú

Ezeket az egyszínű, 100%-ban gyapjúból készült Kilim szőnyegeket kézzel szövik az indiai Bhadohi városában, korszerű szövési technika alkalmazásával. A nagyon jó minőségű gyapjúból készült szőnyegek tökéletesen ellenállnak a mindennapi igénybevételnek. Ezek a rendkívül népszerű szőnyegek tökéletes kiegészítői a legtöbb szobának és környezetnek, színes és kifinomult jelleget kölcsönözve a helyiségnek. Az egyszínű szőnyegek ideálisak a szoba dekorációjának összefogására, és a kívánt hangulat és életérzés megteremtésére. Függetlenül attól, hogy merész és pimasz kontrasztot szeretne teremteni egy vibráló színfolttal, vagy egy kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb színösszeállításra vágyik, az egyszínű Kilim Solo szőnyegekkel könnyű dolga lesz. A minták és színkombinációk hiánya vitathatatlan bizonyítéka annak, hogy a „kevesebb több” elve miért működik annyira jól. Mivel a Kilim Solo szőnyegeket kézzel szövik, nincs bolyhos felületük, vékonyabbak a kézzel csomózott szőnyegeknél, és könnyebben tisztán tarthatók. 100%-ban tiszta gyapjúból készülnek, ami egy nagyszerű, természetes módon szennyeződéstaszító és lángálló anyag. A szőnyegek rendkívül sokoldalúak, és további előnyük, hogy kétoldalasak, ami azt jelenti, hogy ha foltossá válnak, vagy túlságosan elpiszkolódottnak tűnnek, egyszerűen megfordíthatók. 

Ezek a szőnyegek nagyszerű ár-érték arányt képviselnek, és tökéletesen alkalmasak szinte bármilyen környezetben, legyen szó irodáról, ülésteremről vagy modern dekorációjú lakásról. A 100%-ban gyapjúból készült egyszínű szőnyegekkel nyugodt légkör és kifinomultság kölcsönözhető a szobának vagy a helyiségnek.

Van bármilyen kérdése ezzel a szőnyeggel kapcsolatban?
Küldje el nekünk a kérdéseit, és mi a lehető leggyorsabban visszajelzünk Önnek.
A(z) ACA5105 szőnyeghez hasonló szőnyegek

 

Őszi Akció akár 60%

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Minden jog fenntartva.