Lori Loom

153 x 240 cm
Handloom

‌A Lori Loom szőnyegeket kézzel szövik az indiai Bhadohi városában, innovatív szövési technika alkalmazásával. A hagyományos szőnyegcsomózás során a szőnyegcsomókat a szőnyeg alapszövete köré hurkolják, ami magas bolyhos felületet eredményez. Ezzel a korsze...Olvasson többet

Akciós ár 390 EUR Lista ár 459 EUR
Fogyasztói ár
816 EUR
  • Gyros kiszállítás: 2-5 munkanap
  • Ingyenes szállítás és visszáruk az EU-n belül
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
-15%

A szőnyeg színei különböznek attól függően, hogy milyen szögből nézi azt.

További információ
CikkszámRQE2071
Előállítás típusaHandloom
Méret153 x 240 cm
Vastagság12 mm
SzármazásIndia
KorKorabeli 0-20 éves
NyüstPamut
SzálakGyapjú
Csomósűrűség m² ~ 160 000 / m²

‌A Lori Loom szőnyegeket kézzel szövik az indiai Bhadohi városában, innovatív szövési technika alkalmazásával. A hagyományos szőnyegcsomózás során a szőnyegcsomókat a szőnyeg alapszövete köré hurkolják, ami magas bolyhos felületet eredményez. Ezzel a korszerű szövési technikával a szálakat egyszerűen átvezetik a szövőszék függőleges fonalai között – ugyanúgy, mint egy egyszerű szőtt szőnyegnél. A különbség annyi, hogy hurkok kialakítása céljából a szövőszékbe rudakat helyeznek. Ezek a hurkok alkotják a szőnyeg bolyhos felületét, és a kézzel csomózott szőnyegekkel azonos megjelenést kölcsönöznek neki. Bár ezzel a szövési technikával csak egyszínű vagy egyszerű geometriai mintákkal díszített szőnyegek készíthetők, hatékony és módszeres munkavégzést tesz lehetővé a szőnyegszövő számára. A végeredmény egy megfizethető szőnyeg, amely megéri az árát, miközben a minőség sem szenved csorbát. A felhasznált gyapjú nagyon jó minőségének köszönhetően ezek a szőnyegek az egyéb kézzel szőtt termékek népszerű alternatíváinak számítanak. 

A Lori Loom szőnyegek kellemesen puhák a lábnak, tartósak és ellenállók – ezért tökéletesen alkalmasak a lakás vagy az iroda nagy igénybevételű helyiségeiben. Ezek a szőnyegek tökéletesen alkalmasak arra, hogy a szobát vagy a helyiséget színesebbé és barátságosabbá varázsolja, illetve személyiséggel ruházza fel.

Van bármilyen kérdése ezzel a szőnyeggel kapcsolatban?
Küldje el nekünk a kérdéseit, és mi a lehető leggyorsabban visszajelzünk Önnek.
A(z) RQE2071 szőnyeghez hasonló szőnyegek

 

Őszi Akció akár 60%

Copyright © 2021 Carpet Avenue GmbH. Minden jog fenntartva.