Flash Sale! 15% extra kedvezményt. Használja ezt a kódot: CHIC15 - %countdown %days hátra

CARPET AVENUE - Kézzel csomózott szőnyegek széles választékával várjuk – csupán karnyújtásnyira Öntől

A Carpet Avenue-nál arra törekszünk, hogy a kézi csomózású szőnyegek legszélesebb választékát kínáljuk a lehető legkedvezőbb áron – egy egyszerű, könnyen navigálható weboldalon. Szeretnénk, ha a vásárlási élménye kellemesen egyszerű, hatékony és szórakoztató lenne.

Tőlünk Önnek

Kínálatunk különféle szőnyegektől áll – a szerény körülmények között csomózott primitívebb és rusztikusabb nomád szőnyegektől, az időtlen klasszikus perzsaszőnyegekig és az egymillió csomósűrűség/m2-t meghaladó, lenyűgöző selyemszőnyegekig, melyeket csakis a legügyesebb szőnyegszövők csomóztak. Minden formában és méretben kínálunk kézzel csomózott Keleti szőnyegeket.

Kelet ókori városaiból Európa szőnyegfővárosának, Hamburgnak a régóta fennálló, hagyományos speicherstadt-i raktárain keresztül – közvetlenül a küszöbéig szállítjuk őket.

Miért vásároljon a Carpet Avenue-tól?

Hatalmas mennyiségű tudást és tapasztalatot egyesítve, több mint negyven éves üzleti tapasztalattal rendelkezünk mind online, és offline.

Mi törődünk ÖnnelSzenvedélyes és tapasztalt szőnyegszakértői csapatunk célja, hogy segítsen megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb szőnyeget. A vásárlók elégedettsége a legfőbb prioritásunk.

Egy kézzel csomózott szőnyeg, melyet sok évig élvezhet.

A legjobb piaci ár

Az erős és megbízható beszállítói hálózattal ápolt tartós kapcsolatunk lehetővé teszi a megfelelő szőnyegek megvásárlását.

Az összes szőnyegünket közvetlenül a szőnyeget gyártó országokban lévő tartós, megbízható partnerektől szerezzük be, közvetítők nélkül, így alacsonyan tartva árainkat, hogy Ön, mint vásárló, a legjobb minőség és piaci ár előnyeit élvezhesse.

Etikusak vagyunk

A legmagasabb etikai elveket alkalmazzuk annak érdekében, hogy a legjobb munkakörülményeket garantáljuk a termelési országban, biztosítva a munkavállalók jogait és normáit, melyeket rendszeresen ellenőrzünk.

Látjuk a jövőt

Folyamatosan új szőnyegeket adunk a választékunkhoz, és optimalizáljuk weboldalunkat a legjobb online vásárlási élmény garantálása érdekében.

Az eredmény?

Ön megtalálja pontosan azt a szőnyeget, amire vágyik – a megfelelő piaci áron, és évekig élvezheti azt.

Carpet Avenue – Találja meg itt a szőnyegét!

Lépjen kapcsolatba velem Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Minden jog fenntartva.